Een klacht?

STAP 1

Klachten worden steeds schriftelijk gemeld, dit kan via brief of via mail op

CLBGO! Deinze – Eeklo
t.a.v. directie
Eikelstraat 42
9900 Eeklo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien de klacht niet rechtstreeks bij de directie terechtkomt, dan maakt de ontvanger de klacht onmiddellijk over aan de directie.

 

STAP 2

Binnen een termijn van 10 werkdagen bevestigt de directie de ontvangst van de klacht en vermeldt zij de procedure die zal gevolgd worden en de termijn waarbinnen dat gebeurt.

STAP 3

Binnen het CLB wordt het betrokken team of de betrokken persoon op de hoogte gesteld.

De directie onderzoekt de gegrondheid van de klacht. De behandeling van een klacht dient altijd gericht te zijn op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Het zoeken van schuldigen is niet de hoofdzaak in deze procedure.

Eventueel worden de pedagogisch adviseur(s) en/of de algemene directeur hierbij betrokken.

De uitkomst van de gevolgde procedure kan aanleiding geven tot het opstarten van een verbeteringsproject of een sanctieprocedure, indien nodig. De klager heeft geen inzicht in eventuele sanctionerende maatregelen ten aanzien van personeelsleden.

STAP 4

De directie brengt de klager binnen een termijn van 45 kalenderdagen na ontvangst van de klacht op de hoogte van de resultaten van het onderzoek. De klager krijgt schriftelijk en aangetekend feedback over het resultaat van het onderzoek. Indien de klacht wordt afgewezen, brengt de directie de klager hiervan op de hoogte en wordt dit gemotiveerd.

Wanneer het antwoord voor de klager niet voldoet kan verzet worden aangetekend bij de Algemeen Directeur van de Scholengroep 24:

Scholengroep 24

t.a.v. Algemeen directeur Daniël De Coninck
Polderdreef 42
9840 De Pinte£
Tel: 09/280.73.10

Alle klachten worden bijgehouden in een klachtenregister.